Víkendové menu


15. – 16.08.2020

POLÉVKY

Valašská kyselica s uzeným žebrem, zelím, sušenými houbami a smetanou 1,7 … 69,-

Slepičí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi 1,3,7 … 59,-

 

HLAVNÍ JÍDLA

Pečená krůtí palice na rozmarýnu a česneku s divokou
rýží a malým zeleninovým salátkem 1 … 179,-

Hovězí líčka na červeném víně s kořenovou
zeleninou a bramborovou kaší 7,9,12 …

300G Vepřová krkovice marinovaná v pepři a bylinkách s pečenou bramborou
se zakysanou smetanou a grilovanou zeleninou 1,7 … 199,-

Smažené kuřecí „Cordon Bleu“ se šunkou a nivou s bramborovou
kaší a rajčatovým salátkem 1,3,5,6,7,8,10,13 … 179,-

¼ Pečeného kuřete s bílým zelím a bramborovým knedlíkem 1,3,7………………. …159,-